SEO (zoekmachine-optimalisatie)

SEO of zoekmachine-optimalisatie is het aanpassen van een website met als doel beter gevonden worden in Google en andere zoekmachines.

Door de juiste aanpassingen aan de website door te voeren en een goede linkstrategie te hanteren, kan ik ervoor zorgen dat je website beter gevonden wordt via de organische (niet-betaalde) zoekresultaten van Google en andere zoekmachines.

Vraag nu aan En betaal achteraf!

Werkzaamheden “SEO (zoekmachine-optimalisatie)”

De werkzaamheden van SEO (zoekmachine-optimalisatie) omvatten:

 • Doelstellingen
  Vaststellen van de doelstellingen (wat wil je dat de bezoeker doet op je website?) en doelgroep van de website.
 • Zoekwoordinventarisatie
  Onderzoek naar de meest geschikte zoekwoorden voor de website waarmee je gevonden kunt worden in Google, op basis van gemiddeld zoekgedrag en concurrentie binnen het doelgebied.
 • Aanpassingen
  Juiste aanpassingen aan je website om een technische verbeterslag te maken, zoals aanpassing van URL’s, paginatitels, headers en content. Altijd met behoud van inhoud.
 • Contentstrategie
  Bepalen en uitwerken van strategie voor de content op de website, met als doel een sterk geheel van pagina’s creëeren die op de lange termijn van waarde blijven voor de vindbaarheid van de website.
 • Langetermijnadvies
  Adviezen om de resultaten in de toekomst te blijven verbeteren door middel van linkbuilding en behaalde resultaten te behouden.
 • Rapportage
  Implementatie van Google Analytics op je website om de resultaten van de optimalisatie inzichtelijk te maken. Wekelijkse rapportage met de belangrijkste cijfers.

Toegang

Tijdelijke toegang tot het CMS-systeem en de FTP-server van de website is noodzakelijk om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren.

Prijs

995 exclusief BTW.

Klantreacties over “SEO (zoekmachine-optimalisatie)

Judith Kleinhoven, Look PerfectGijs heeft mij uitstekend geholpen toen ik met Look Perfect online ging. Als visagiste gespecialiseerd in bruidsmake-up is het belangrijk dat ik met beperkte budget snel gevonden wordt via Google; de eerste website was goed en ik kon het daarna zelf makkelijk bijhouden.

Onlangs heb ik op advies van Gijs een nieuwe WordPress template aangeschaft die de vindbaarheid via mobiel verbetert. Nu Gijs ook geholpen heeft met het instellen van conversie doelen kan ik beter mijn budget voor Facebook en Google beheren. Maar nog belangrijker (want goedkoper) hij is erg goed bekend met SEO en adviseert en helpt hoe ik mijn online doelstellingen sneller kan realiseren. De samenwerking is prettig: want Gijs = Responsive.”

.


Sander Sprong, Sprong OsteopathieIk kan de diensten van Gijs van harte aanbevelen. Hij heeft mijn Google Adwords campagne opgezet en daarnaast ook de SEO voor mijn website verzorgd.

Hij heeft duidelijk kennis van zaken en daarnaast beschikt hij ook over de benodigde hoeveelheid geduld en bereidheid om alle vragen van mij als leek te beantwoorden. Resultaat is een duidelijk verhoogde vindbaarheid op het internet. En daar was het mij om begonnen.”

.


Mischa Sommer, Alle ToprestaurantsGijs is een prettige jongen om mee samen te werken. Hij komt zijn afspraken na, levert kwaliteit en dat allemaal ook nog eens voor een redelijke prijs. Wat mij betreft een aanrader dus.

.


Fleur Heath, Animal PhysioGijs heeft voor mijn website SEO gedaan. Ik heb het als zeer positief ervaren; Gijs is snel, betrouwbaar en de communicatie is soepel verlopen. Hij legt alles duidelijk uit zodat de klant ook geïnformeerd is over het hoe & wat.

Gijs heeft een superjob voor mijn website gedaan. Sinds hij de website optimalisatie gedaan heeft heb ik echt heel veel meer klanten die mij via internet gevonden hebben. Super goed en zeker een aanrader!”

.


Jehan Langenhuijsen, Feestlocatie De TorenWij hebben Gijs ingezet voor de ‘Zoekmachine-optimalisatie’ van onze website. Gijs laat duidelijk zien waar hij zich op richt en komt met een gedegen advies, welke in goed overleg perfect wordt uitgewerkt. Prima vakman om in te schakelen!

.


Jeroen Kleinhoven, 6 hours Associates B.V.Gijs is web 3.0 in hoogsteigen persoon. Ons contact kwam tot stand via Twitter, zijn opdracht intake via telefoon, zijn (scherpe) offerte stond online, en zijn dienstverlening in het opzetten van WordPress, SEO optimalisatie en Adwords via email, Google docs, telefoon. Gijs is knowledgable, to-the-point en resultaatgericht.

Ik heb Gijs net weer voor een andere opdracht ingeschakeld.”

.


Lees meer klantreacties

Vraag nu aan En betaal achteraf!

Of betaal vooraf →

Andere diensten:

Summary
Reviewer
klanten
Review Date
Reviewed Item
SEO (zoekmachine-optimalisatie)
Author Rating
4
Je website optimaliseren in enkele stappen? Mis de gratis mini-cursus niet!