Gijs Heerkens

Afscheid van mijn eerste internetconcept

Focus is belangrijk. Wanneer je met teveel dingen tegelijk bezig bent, krijgen ál je zaken te weinig aandacht. Dan kun je je beter op één of twee belangrijke zaken richten.

Dit is precies de reden dat ik besloten heb om te gaan stoppen met Groovy Gadgets, mijn allereerste internetconcept. En jij kunt het overnemen.

Groovy Gadgets

Groovy Gadgets voorziet Nederland online van accessoires, sieraden, woonaccessoires en cosmetica. De visie is geheel gericht op een ultieme klantenservice. Bestellingen worden gratis en binnen 24 uur verzonden. Is een product niet naar wens? Ook ruilen is gratis en kan tot 1 jaar na je bestelling. Vragen worden door ons altijd binnen 24 uur beantwoord, maar vaak zelfs sneller. Hierdoor zijn er veel loyale klanten.

Dropshipping

Het platform is volledig ingericht voor dropshipping. Bij dit verdienmodel verkoop je producten van anderen in ruil voor een percentage per order. 25% in dit geval.

Het is een win-win-win-situatie omdat de partners zelf geen kosten maken voordat er een order tot stand komt. Marketing, onderhoud, betalingen en hosting zijn uiteraard voor Groovy’s rekening.

Op het moment dat een product verkocht wordt, stuurt de partner deze rechtstreeks naar de klant. Met de pakbon van Groovy Gadgets. De klant krijgt hierdoor meer keuze. Geen voorraad, goede marges, lage kosten. Tot slot ontvangen de partners iedere maand een creditfactuur met een overzicht van de omzetten van de afgelopen maand en worden zij uitbetaald.

Tijd

Probleem is dat ik te weinig toekom aan dit concept. Met de komst van Casami en goede ontwikkelingen bij Pasfoto.nu heb ik mijn handel vol.

Het platform is er klaar voor om gevuld te worden met producten. Hier gaat echter tijd in zitten om geschikte partners te vinden. Tijd die ik niet heb. Vandaar dat ik besloten heb het concept van de hand te doen.

Het complete platform omvat:

Heb jij interesse? Vragen kunnen hieronder gesteld worden…

Mobiele versie afsluiten